maanantai 6. huhtikuuta 2015

Miks?

En ymmärrä kaikkea sitä pahuutta, jota maailmassa tapahtuu.

Välillä ihmettelen, että miks kaikki ihmiset ei oo yhtä herkkiä kuin mää. Ja että ihmettelen, miks mää oon näin herkkä. Uutisia on turha seurata, koska ne ei oo hyviä. Koko ajan tapahtuu tosi oksettavia juttuja, olis vaan kivampi, kun voitais elää sellasessa maailmanrauhassa. Miks Jumala sallii pahuuden? Miks ihminen on paha? Ihminen on itsekäs. Oksettaa. Ihminen on vaan välillä niin pihalla. Ja se vaan pitää hyväksyä.

Lapsilla on jossain välissä aina semmonen kyselyikä. Mulla on vähän samanlainen menossa. Joskus on hyvä ja tervettäkin kyseenalaistaa vähän kaikki. Miks mää teen sitä, mitä teen? Miks opisekelen musiikkia? Miks ihmiset on erilaisia? Miks mun mielestä hömppäleffat on paras tapa nollata aivot ja joku toinen ei voi sietää hömppää? Miks telkkarista tulee niin huonoja ohjelmia? Miks mulla ei ees näy telkkari? :D

Sen sijaan, että poden maailmantuskaa, päätin opetella oikeasti neulomaan. Hukkaan aina hanskat, vähintään toisen siitä parista. Tällä hetkellä omistan yhet lapaset, jotka on toistensa pari. En tiiä, mistä alotan neulomisen, mutta jostain varmasti löytyy hyviä vinkkejä! Ja kun tekee ite, saa tehdä just sellaset kun haluaa. Mun lapasista tulee kaikkea muuta kuin tavalliset!

MOI

P.s. Olin eilen lenkillä. Joku oli heittäny rairuohot järveen. Miks?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti