keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Valmis?

Nuin.

Muutamaa hassua paperilippusta ja lappusta vaille olen valmis muusikko. Noin niinkuin paperilla. Käytännössähän se on sitten ihan eri asia, että miten se muusikkous tulee ilmi.

Reilu viikko sitten oli oma näyttökonsertti Loistossa, Jyväskylän ammattiopiston muusikoksi opiskelevien päättökonserttiviikolla ja oli muuten toinen toistaan hienompia pläjäyksiä. Aikamoinen etuoikeus, että on saanut opiskella tuollaisissa puitteissa. 

Loisto-julisteita.
Loisto oli jännittävä erityisesti siksi, koska siinä pääsi toteuttamaan suhteellisen isoissa puitteissa omia unelmiansa: omaa musiikkia konsertillisen verran, hyvät äänet, tuotantotiimi, bändi, muiden soittimien osaajia, valot, kuva ja kaupanpäälle vielä kotiinviemisiksi av-puolen opiskelijoiden tekemä kohtuullisen laadukas dvd-tallenne konsertista. Projekti oli työläs, mutta työ näkyi tuloksissa. Palaute on ollut kaikin puolin hyvää ja rakentavasta palautteesta voi vain ottaa opikseen. Jos osaa.

On tullut muutamia kysymyksiä ihmisiltä, että mitä mä sitten meinaan, kun koulu on ohi. Että kun olen valmis. No, onhan tässä vielä toista koulua (lue: yliopistoa) jäljellä yhden harjoittelun ja gradun verran... Mutta muusikkona - tai elämässä, eihän tässä varsinaisesti koskaan olla valmiita, eikö? 

Muusikkous on sellainen juttu, että pitää olla valmis kehittämään itseään jatkuvasti, jos aikoo pysyä pinnalla. Pitää löytää jotain, millä motivoida ja kehittää itse itseään. Ja juuri sopivasti, kun pääsin haaveilemaan "pakollisten" koulutöiden ohella virsikoraalien ja kaikennäköisten muiden, aikaavievien mutta kivojen, juttujen opettelua - soitettiin kotoa töihin. Kesällä on tiedossa sopivan mittainen kesäkanttorinpesti, mikä tarkoittaa, että nyt sitten oikeasti otetaan kirkkourut haltuun. Tästä siis riemu repeää!
Vapaa-ajan projekteista kuoriutuukin yllättäen työ!
Niin. Että hei, ei kannata a) mennä naimisiin tai b) kuolla tänä kesänä Jyväskylän alueella, koska saatan toimittaa niiden tilaisuuksien musiikit. Häämarssit ja hautajaismusa, mikä vastuu! Hui! 


Kesää odotellessa,

<3: Anskibanski


Ps. aloitin nyt sitten neulomaan. En tiiä tuleeko tästä sittenkää hanskoja, tuskin. Katotaan! :D

Villasukka? Lapanen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti